Oliebollen verkoop 2016 van start

Ook dit jaar zijn op 29, 30 en 31 december weer de klassieke oliebollen en appelbeignets te koop. Bestellen kan vanaf vandaag 7 december.

Na de Kerstdagen bakken leden van de Protestantse gemeente ‘De Morgenster’ weer traditionele oudjaar oliebollen. Er wordt 4 dagen lang hard gewerkt om dagelijks verse oliebollen en appelbeignets te maken. Dat gebeurt op een professionele manier maar ook met een gezellige sfeer rondom de kerk. 

De opbrengst is bestemd voor onderhoudswerkzaamheden van de kerk en deels voor het terugverdienen van de kosten die gemaakt werden voor de oliebollen verkoop van de ZWO in oktober 2016. Dat bracht 1404 Euro op wat is besteed aan hongerbestrijding in Afrika.

U kunt de oliebollen en appelbeignets bestellen via deze website maar bestellen is niet nodig. We stellen het wel op prijs wanneer bedrijven vooraf bestellen, zodat we er rekening mee kunnen houden met de planning. Bestellingen boven 40 stuks worden gratis bezorgd in De Ronde Venen op het tijdstip door u gewenst. Bestellen kan via de bestelknop op deze site.

Dit jaar worden er dagelijks verse oliebollen en appelbeignets gebakken op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 december. De verkoop vindt op alle dagen plaats vanaf het parkeerterrein van winkelcentrum Zuiderwaard en bij de kerk aan de Herenweg 253 in Vinkeveen.

Bestellen kan tot 30 december 18.00 uur.

Oliebollenvinkeveen.nl