Oliebollen te koop voor hulp aan vluchtelingen

Zaterdag morgen 28 oktober worden in Vinkeveen in alle vroegte weer oliebollen gebakken en later verkocht op het parkeerterrein van winkelcentrum Zuiderwaard. De ZWO groep van De Morgenster steunt de landelijke organisatie Kerk in Actie met hulp aan vluchtelingen. 

Wereldwijd zijn meer dan 65 miljoen mensen op de vlucht. Door rampen en oorlogen zijn ze verdreven van huis en haard. Vaak vinden ze opvang in eigen land of in buurlanden. Soms trekken ze verder. Op zoek naar een veilige plek en een betere toekomst. Wereldwijd staan kerken klaar om deze mensen in nood hulp te bieden. 

De oliebollen verkoop levert netto geld op. De kosten worden betaald uit de verkoop van de oudejaars oliebollen. U kunt oliebollen per stuk kopen maar ook per zak van 10 stuks. Bestellen voor 28 oktober kan ook, maar alleen wanneer u er 30 of meer wilt kopen. Ze worden dan ook in De Ronde Venen bij u thuisgebracht. De oliebollen kosten 80 cent per stuk.

Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Oliebollenvinkeveen.nl